Το απόλυτο με ονειρικούς Γκρόνμπαεκ και Πόουλσεν η Δανία

by admin
0 views

Η Δανία επικράτησε με 2-0 της Σερβίας στο “Parken Stadium” της Κοπεγχάγης για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να δέχονται την παραμικρή απειλή από τους ποιοτικούς, αλλά ασύνδετους Σέρβους. Στο 36΄, ο Γκρόνμπαεκ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ. Ο 23χρονος μέσος της Ρεν, λίγες ημέρες πριν έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα (στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία) και στη 2η συμμετοχή άνοιξε λογαριασμό και στα γκολ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η Σερβία πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στο 61ο λεπτό, ήρθε ο Γιοσούφ Πόουλσεν να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του με μια μοναδική στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας, πιάνοντας ένα άψογο ανάποδο ψαλίδι. Στο 77΄, η Δανία έφτασε πολύ κοντά στο 3-0, αλλά το σουτ του Βιντ εντός περιοχής με τον Ραΐκοβιτς εκτός εστίας σταμάτησε στα σώματα.

Στο 87; , ο 19χρονος Πάτρικ Ντοργκού, που σκόραρε και απέναντι στην Ελβετία και έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, έχασε τη δική του ευκαιρία να βάλει το όνομά του στο πίνακα των σκόρερ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αφού αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Μάρκο Γκρούγιτς.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπαχ, Χόιμπιεργκ, Νόργκαρντ (60΄Χιούλμαντ), Κρίστιανσεν (82΄Φρέντρουπ), Γκρόνμπαεκ (60΄ Ίσακσεν), Έρικσεν (68΄Ντοργκού), Πόουλσεν (69΄Βιντ).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Εράκοβιτς, Μπιρμάντσεβιτς, Νεντέλκοβιτς (64΄Μίτροβιτς), Λούκιτς (72΄Μπέλιτς), Γκρούγιτς (46΄Ζίβκοβιτς), Ίλιτς, Σάμρτζιτς (64΄Ράτκοφ), Γιόβιτς.//ΑΦ 

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ