Τουρκία: Απειλές Ερντογάν κατά του Ισραήλ και του «Χίτλερ» Νετανιάχου – «Ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ ο Ερντογάν» απαντά το Ισραήλ

by admin
1 views

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή με την Τουρκία να μπαίνει… σφήνα και τον Ταγίπ Ερντογάν να απειλεί με εισβολή στο Ισραήλ, «όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος κατά την ομιλία του στην τοπική οργάνωση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στη γενέτειρα του, Ριζούντα.

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Στα βήματα του Σαντάμ ο Ερντογάν

Άμεσα του απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ, ο οποίος ανήρτησε στο «Χ» την φωτογραφία του Τούρκου προέδρου αλλά και του ιρακινού πρώην προέδρου του Ιράκ, Σαντάμ Χουσέιν, λέγοντας: «Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε».

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Χίτλερ ο Νετανιάχου»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, με ανάρτησή του, επίσης στο «Χ», χαρακτήρισε Χίτλερ τον Νετανιάχου και μιλά για γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, όπως οι Ναζί: «Όπως τελείωσε ο γενοκτόνος Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και ο γενοκτόνος Νετανιάχου. Όπως οι γενοκτόνοι Ναζί λογοδότησαν, θα λογοδοτήσουν και αυτοί που προσπάθησαν να καταστρέψουν τους Παλαιστίνιους. Η ανθρωπότητα θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων. Δεν θα καταστρέψετε τους Παλαιστίνιους» αναφέρει η ανάρτηση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ