Τζ. Μελόνι: Φόρος τιμής στον Ιταλοαμερικανό που «πέθανε σαν ήρωας» στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ

by admin
3 views

«Ο Κόρεϊ θυσίασε τη δική του ζωή για να σώσει τη ζωή της γυναίκας και της κόρης του», αναφέρει σε ανάρτησή της η πρωθυπουργός της Ιταλίας σχετικά με το θάνατο του 50χρονου Ιταλοαμερικανού στην Πενσιλβάνια.

Ανταπόκριση: Κρίστιαν Μαυρής

Ο Corey Comperatore είχε μόλις κλείσει τα 50, ήταν πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής, Ιταλοαμερικανός με καταγωγή από την Καλαβρία. Πέθανε ως ήρωας, προστατεύοντας τη σύζυγό και την κόρη του, από τις σφαίρες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια. «Ο Κόρεϊ θυσίασε τη δική του ζωή για να σώσει τη ζωή των αγαπημένων του, ενστικτωδώς, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μια χειρονομία αγάπης και ακραίου αλτρουισμού στην οποία μόνο φόρο τιμής μπορεί κανείς να αποτίσει. Σε όλη την οικογένειά του, ανανεώνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου. Αναπαύσου εν ειρήνη, Corey», αναφέρει σε ανάρτηση η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Ο 50χρονος περιγράφεται ως ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ και «ενθουσιασμένος που παρευρέθηκε στη συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια»..

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πενσυλβάνια, ο κ. Comperatore ζούσε στο Sarver, περίπου 12 μίλια (19 χιλιόμετρα) μακριά από τον χώρο της μοιραίας συγκέντρωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ