Τζόκοβιτς: «Είμαι στη σωστή κατεύθυνση»

by admin
0 views

Ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε περίπου 2,5 ώρες για να επικρατήσει με 6-4, 7-6(3), 6-4 του Γάλλου οικοδεσπότη Πιερ-Ιγκ Ερμπέρ (Νο 142 στον κόσμο), ο οποίος έπαιζε τον πρώτο του αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Ηταν μια καλή και σταθερή εμφάνιση από την πλευρά μου», τόνισε ο 37χρονος τενίστας και πρόσθεσε: «Φυσικά θα μπορούσα να είχα πάει καλύτερα στις επιστροφές, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί σέρβιρε πολύ καλά. Ενιωσα καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αλλά είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο ένας αγώνας. Πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσω στο τουρνουά και πως θα εξελιχθούν τα συναισθήματά μου. Στο Μόντε Κάρλο (ηττήθηκε στους ημιτελικούς), στην Ρώμη (ηττήθηκε στον 3ο γύρο) και στην Γενεύη (ηττήθηκε στους ημιτελικούς), άρχισα τα τουρνουά πολύ καλά. Οι πρώτοι μου αγώνες ήταν υπέροχοι. Και ο δεύτερος ή ο τρίτος ήταν… κάτι άλλο. Οπότε δεν θέλω να ενθουσιάζομαι πολύ».

Στον δεύτερο γύρο του κορυφαίου τουρνουά, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγες (Νο 63 στον κόσμο).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ