Τεσσάρα οι “ερυθρόλευκοι” στο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε

by admin
2 views

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Τερνάνα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να γίνει απειλητική προς την εστία του Αναγνωστόπουλου. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο, με το πρώτο 20λεπτο να είναι κυρίως αναγνωριστικό, καθώς ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με μία αρκετά πειραματική ενδεκάδα, τόσο λόγω των αρκετών νέων προσώπων, όσο και λόγω θέσεων, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Ρέτσος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή. Οι “ερυθρόλευκοι” στο 21′ είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα. Μετά από ατομική προσπάθεια του Μασούρα, ο οποίος πάτησε περιοχή κι από τα δεξιά σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Φράνκι. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού απείλησε ξανά με νέο σουτ, όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να βρει στόχο. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τους Πειραιώτες να παρουσιάζονται αρκετά νωθροί για 45 λεπτά, καθώς δεν μπορούσα να κρατήσουν την μπάλα και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή.

Τεσσάρα οι “ερυθρόλευκοι” στο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε
(ΙΝΤΙΜΕ)

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος επιθετικά με την έναρξη του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και στο 54′ ο Γιάρεμτσουκ έφθασε κοντά στο πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, όμως τον σταμάτησε ο Φράνκι. Στο επόμενο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Τερνάνα έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Κοστίνια. Τελικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 58′. Ο Μαρτίνς συνεργάστηκε άψογα με τον Γιάρεμτσουκ, ο οποίος μετά τη σέντρα του Κοστίνια έβγαλε για τον Πορτογάλο εξτρέμ, που με ωραίο σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με τη συμπλήρωσης μίας ώρας αγώνα, οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Κουτσίδη με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 2-0, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Σκόρερ χρίστηκε και ο Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και στο 76′ πέτυχε το 3-0 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Παπακανέλλος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, μετά από απόκρουσε σε σουτ του Μασούρα και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΕΡΝΑΝΑ (Αμπάτε): Φράνκι, Κασασόλα, Λοιάκονο, Καπουάνο, Μπέλα Βίνια, Ντε Μπόερ, Αλόι, Καρμπόνι, Σισερέλι, Πατάνε, Φεράντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μαρτίνς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ.//Ν.

Τεσσάρα οι “ερυθρόλευκοι” στο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και ΒέλντεΤεσσάρα οι “ερυθρόλευκοι” στο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε
(ΙΝΤΙΜΕ)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ