Τεν Χαγκ: «Πάντα θέλουν να βλέπουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτυγχάνει»

by admin
1 views

Την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον, ακολούθησε το εντυπωσιακό 7-0 με τη Μπάρνσλι στο Carabao Cup, αποτελέσματα που δεν… μείωσε την κριτική προς τους “κόκκινους διαβόλους”.

«Πάντα θέλουν να βλέπουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτυγχάνει. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το αλλάξουμε αυτό, και είμαστε εμείς ως ομάδα που πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση νικώντας. Όταν δεν κερδίζουμε, υπάρχει κριτική και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε», είπε ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ σε συνέντευξη στο “Sky Sports”.

«Από την άλλη, όταν κάνουμε τα πράγματα σωστά, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα διαχειριστούμε όλα αυτά και μπορούμε να δείξουμε την αξία μας, και το έχουμε αποδείξει τόσες φορές», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση εάν αισθάνεται υποστήριξη από τη νέα διοίκηση της Γιουνάιτεντ τόνισε:

«Ξέρω ότι όταν χάνουμε, υπάρχει πίεση, υπάρχει θόρυβος, οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσω αυτά τα άρθρα που κυκλοφορούν γιατί ξέρω ότι υπάρχουν. Αλλά ναι, για να απαντήσω στην ερώτηση, νιώθω την υποστήριξη, νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σε μια νέα σεζόν και ναι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά τρόπαια και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, και ναι, προφανώς ελπίζω να το κάνουμε όπως την πρώτη σεζόν, αλλά αν αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, θα τις αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει ακόμα να κερδίσουμε».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ