Τα τρία πληρώματα της On Sale Rally Team ολοκλήρωσαν το shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

by admin
1 views

Κατά τη διάρκεια του shakedown οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος, Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος και Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την τελευταία δοκιμή με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα πριν την έναρξη του εθνικού μας αγώνα.

Στη διαδρομή των 3,62 χιλιομέτρων η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου τα τρία πληρώματα της On Sale Rally Team, πραγματοποίησαν από ένα πέρασμα στο shakedown και στη συνέχεια επέστρεψαν στο service park του αγώνα το οποίο στεγάζεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας όπου λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00 μμ θα περάσουν τη ράμπα της αφετηρίας.

Οι δηλώσεις των πληρωμάτων:

«Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου On Sale δήλωσε: «Και τα τρία πληρώματα μας ολοκλήρωσαν τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα απέχουμε μερικές ώρες από το να ξεκινήσουμε τον μαραθώνιο που λέγεται ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις».

Λάμπρος Αθανασούλας: «Το shakedown ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για εμάς και τώρα ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα, η διαδρομή ήταν σε καλή κατάσταση και δεν συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα».

Νίκος Ζακχαίος: «Ολοκληρώσαμε το shakedown και τώρα μετράμε αντίστροφα για να ξεκινήσουμε τον κυρίως αγώνα».

Γιώργος Κεχαγιάς: «Όλα κύλησαν ομαλά στο shakedown και τώρα βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

Νίκος Πετρόπουλος: «Δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα στο πέρασμα που κάναμε στο shakedown. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο να δούμε πως όλα δουλεύουν σωστά στο αυτοκίνητο και πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Ο Γιώργος Αμούτζας: «Το shakedown για εμάς ήταν απλά μία δοκιμή του αυτοκινήτου μας και τίποτα άλλο. Ο αγώνας ξεκινά αύριο και έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες περιπέτειας».

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος: «Ήταν μία προθέρμανση για εμάς και τίποτα άλλο. Θέλαμε απλά να δούμε πως όλα λειτουργούν σωστά στο αυτοκίνητο. Αύριο ξεκινά το αληθινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις».».//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ