Ταξιδεύει με λεωφορείο για το Παρίσι η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών

by admin
1 views

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε το πρωί με λεωφορείο από τη Λιλ για να μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα ενόψει της αποψινής τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων (20:30, ΕΡΤ1), όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ένας εκ των δύο σημαιοφόρων της ελληνικής αποστολής.

Ως γνωστόν, η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών θα παρευρεθεί σύσσωμη απόψε (26/7) δίπλα στον Σηκουάνα για την μεγάλη βραδιά της επίσημης έναρξης της κορυφαίας διοργάνωσης του παγκόσμιου αθλητισμού. Άλλωστε, ο “Greek Freak” θα είναι ο σημαιοφόρος της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βρεθεί όλη η ομάδα στο Παρίσι για την τελετή έναρξης.

Η βάση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η Λιλ, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι, τα 18 διαπιστευμένα μέλη της ελληνικής αποστολής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, που θα συμμετάσχουν κανονικά στην τελετή έναρξης, ξεκίνησαν το πρωί οδικώς με λεωφορείο το ταξίδι τους για την γαλλική πρωτεύουσα. Μετά το φινάλε της εκδήλωσης, θα επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο στη Λιλ, καθώς αύριο (27/7, 22:00, ΕΡΤ1) είναι η πρεμιέρα απέναντι στον Καναδά.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ