Ταμπέρι: «Θα επανέλθω γι’ ακόμη μια φορά» (video)

by admin
1 views

Ο σπουδαίος Ιταλός αθλητής του Στίβου, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω με τις πολλές αντιξοότητες που αντιμετώπισε, δήλωσε πως θα… επιστρέψει.

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο στο άλμα εις ύψος και ερχόταν ως φαβορί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, ο 32χρονος Ιταλός πέρασε από την προκριματική φάση όχι ικανοποιητικά όπως μας έχει συνηθίσει, δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του “Stade de France” ο αθλητής ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω κολικού νεφρού που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλές ημέρες. Μία ανάσα πριν την έναρξη ο Ταμπέρι πάλεψε με “θεούς και δαίμονες” για να καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στον τελικό. Παρ’ όλ’ αυτά, ο κορυφαίος αθλητής του στίβου έφτασε μέχρι το 2.22 στο άλμα του, μένοντας νωρίς εκτός και με αποτέλεσμα την ενδέκατη θέση.

Σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα επιστροφής, μέσω ενός συγκλονιστικού βίντεο. «Έδωσα την ψυχή μου. Ηττημένος. Αλλά περήφανος. Θα επανέλθω γι’ ακόμη μια φορά» είπε χαρακτηριστικά.//AB.

Το βίντεο του Ιταλού σουπερστάρ:



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ