Τέρζιτς: «Ο Αντσελότι ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

by admin
0 views

Υπόκλιση στον Κάρλο Αντσελότι από τον Έντιν Τέρζιτς. Ο  προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μίλησε στο Sky Sport, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο (1/6):
 «Είναι πραγματικά μια απίστευτη ιστορία. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για την ιστορία μου γιατί εμείς, ως ομάδα, κάναμε κάτι απίστευτο. Το να φτάσουμε στον τελικό του Champions League είναι κάτι που αξίζει να ειπωθεί. Ήμουν προπονητής νέων, βοηθός προπονητής της Ντόρτμουντ αλλά πρώτα απ’ όλα είμαι οπαδός όπως όλοι όσοι ξεκινούν να δουλεύουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τώρα είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας της Μπορούσια Ντόρτμουντ και είμαι χαρούμενος και περήφανος που πάω και παίξω στον τελικό του Champions League με  η ομάδα μου», είπε και συνέχισε:

 «Αν  έχεις κερδίσει το Champions League 14 φορές, σημαίνει ότι είσαι πολύ δεμένος με αυτή τη διοργάνωση. Ο Αντσελότι έχει κερδίσει πολλά, έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά βρέθηκε και αυτός στην κατάστασή μου, πέντε ημέρες πριν τον πρώτο τελικό και την πρώτη νίκη στο Champions League. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Αντσελότι, έχει κερδίσει πολλά και με διαφορετικές ομάδες, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ