Σύγκρουση για το πόθεν έσχες – Η περιουσιακή κατάσταση Κασσελάκη και οι «εκπλήξεις» που ετοιμάζει στην ομιλία της Θεσσαλονίκης

by admin
1 views

Την περιουσιακή κατάστασή του θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπως προαναγγέλλει σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπλήξεις στην ομιλία του, που θα αφορούν τον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη.

Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόκειται να αφήσει στο απυρόβλητο τον κ. Μητσοτάκη και θα θέσει ερωτήματα κυρίως πώς απέκτησε ο πρωθυπουργός τα περιουσιακά του στοιχεία.

Αναφέρουν ακόμα ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει η τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη της 9ης του Ιούνη, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα – όπως λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ – του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη.

Όσο για το ποιά είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Κυριακή, αυτό που καταλογίζουν στον Κ. Μητσοτάκη είναι η πολιτική χυδαιότητα, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με την διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή. Και αυτό γιατί, όπως υπογραμμίζουν, δεν απάντησε στα επτά ερωτήματα που του έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Επανέρχονται επίσης και ρωτάνε τι έγινε με το «μπάζωμα» στα Τέμπη αλλά και πόσο και πώς πληρώνονται οι διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας με χρέος 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ