ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτικό ταλέντο του κ. Μαρινάκη αλλά και της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία Πρεσπών

by admin
0 views

«Η μονότονη επανάληψη περί «εισαγόμενης ακρίβειας» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη, δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους της ΝΔ» σχολιάζει αιχμηρά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με την« εμμονή της ΝΔ να βαφτίζει εισαγόμενη την ακρίβεια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθυμίζει στην κυβέρνηση της ΝΔ πως «η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην ευρωζώνη σε ό,τι αφορά στον πληθωρισμό τροφίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat».

Και συνεχίζει καυστικά «αντί λοιπόν για ευχολόγια, επιστολές παρωδία προς την Κομισιόν και ψέματα περί μέσου όρου για τον πληθωρισμό που αφορά στα τρόφιμα, αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αφενός να απολογηθεί γι’ αυτό το θλιβερό στατιστικό στοιχείο και αφετέρου, να αποδεχτεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ώστε να το αντιμετωπίσει». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του ασκεί δριμεία κριτική και για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας: «Από ‘κει και πέρα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το υποκριτικό ταλέντο του κ. Μαρινάκη αλλά και της κυβέρνησης συνολικά σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία Πρεσπών. Κι αυτό γιατί ενώ είπε για μία ακόμη φορά πως η Συμφωνία είναι «κακή», ταυτόχρονα ανέφερε πως οι διεθνείς πιέσεις που ασκούνται προς τη νέα κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας για την εφαρμογή της, οφείλονται σε κινήσεις και πρωτοβουλίες του Κυρ. Μητσοτάκη!»

«Το μόνο που δεν είπε, βέβαια, είναι για την πενταετή αδράνεια τους ως προς την ψήφιση των πρωτοκόλλων. Ίσως να γίνει κάποια στιγμή κι αυτό, όταν ωριμάσουν οι εσωκομματικές συνθήκες της ΝΔ» αναφέρει καταληκτικά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ