Συνεχίζουν μαζί Άστον Βίλα και Έμερι έως το 2029

by admin
0 views

Ο Ουνάι Έμερι άλλαξε εντελώς τις τύχες του συλλόγου από την άφιξή του το 2022, παίρνοντας την ομάδα από τη 17η στην 7η θέση στον πίνακα κατά την πρώτη του σεζόν, με την Άστον Βίλα να επιστρέφει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

«Χτίζουμε κάτι ξεχωριστό εδώ στην Άστον Βίλα με τον Ουνάι στον πυρήνα της και είμαστε χαρούμενοι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2029. Καθώς προχωράμε στην ιστορική 150η επέτειό μας, υπάρχουν πολλά να περιμένουμε με τον Ουνάι στο τιμόνι», είπε ο πρόεδρος Νασέφ Σαουίρις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό το βήμα και την ευθύνη να ηγούμαι αυτού του συλλόγου. Από τότε που έφτασα στη Βίλα με τον Γουές και τον Νασέφ, βρίσκαμε πάντα το καλύτερο περιβάλλον και δομή για να αναπτύξουμε ένα έργο με τις υψηλότερες φιλοδοξίες. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική δομή με τον Μόντσι τον Νταμιάν και τους ιδιοκτήτες μοιράζεται το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους», δήλωσε ο Έμερι.

«Υπάρχει μεγάλη χημεία στην Άστον Βίλα. Και το στοιχείο της υποστήριξης από τους οπαδούς κάνει επίσης τη διαφορά στο να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι χωρίς να βάζουμε όρια στα όνειρά μας», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ