Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

by admin
1 views

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάσιο Αναστασιάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1990 και με ύψος 179cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση της Futsal League. Μάλιστα, ο Αναστάσιος Αναστασιάδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του ημιτελικού κόντρα στους Θρακομακεδόνες, καθώς το δικό του τέρμα περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος, χάρισε τη νίκη και την άνοδο στην Stoiximan Futsal Super League. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ο Αναστάσιος Αναστασιάδης, δήλωσε: 

«Νιώθω ευλογημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Διοίκηση και προπονητή, οι οποί μου έδειξαν εμπιστοσύνη γι’ άλλη μία χρονιά, κάτι το οποίο θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω στον μέγιστο βαθμό. Είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ και χαρά μου να παίζει γι’ αυτή την ομάδα! Όσον αφορά τη νέα σεζόν στην Super League, σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι πιο υψηλές, οι ομάδες ακόμα πιο δυνατές, και αυτή ακριβώς είναι η νέα πρόκληση μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, και γιατί όχι να ζήσουμε κάτι μαγικό και αυτή την χρονιά. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, πως όλοι μας θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα. Για 1926 λόγους!».//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ