Συνεχίζει με το “ασπρόμαυρο” σκουφάκι η Ντόνα-Τσιάκα

by admin
2 views

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως περιφερειακός και άμυνα φουνταριστού, και συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά ανήκω για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με θετικό πρόσημο από τη περσινή χρονιά, αφού καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο, ο οποίος ήταν μία θέση στην οκτάδα, ετοιμαζόμαστε να θέσουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους και να δουλέψουμε για να τους πετύχουμε με τις οδηγίες και την καθοδήγηση της προπονήτρια μας, κ. Χατζέλλη. Ευχαριστώ τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και την προπονήτρια μας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν για ακόμα μία χρονιά στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ