Συμφωνία ΠΑΟΚ και Μεϊτέ για συμβόλαιο τριετίας

by admin
1 views

Ο “δικέφαλος του βορρά” ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά του χαφ που την περσινή σεζόν ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι μια προσθήκη που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στον χώρο του κέντρου.

Όπως όλα δείχνουν, η πλευρά του ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την μετακίνηση του Σουαλιό Μεϊτέ στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς είχαν κάνει πολλές κρούσεις στους Πορτογάλους με σκοπό να τον αποκτήσουν, αλλά σε καμία από τις επαφές δεν είχε βρεθεί η “χρυσή τομή”. Πλέον η πλευρά των “αετών” φαίνεται πως δεν θα μπει εμπόδιο στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, με τους πρωταθλητές να θέλουν την επιστροφή του, όχι όμως με την μορφή δανεισμού αλλά με την αγορά του αθλητή. Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει και οι Πορτογάλοι έδωσαν την έγκριση και οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν με την νέα ενίσχυση στον χώρο της άμυνας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάχνει δυο ακόμα επιλογές στα άκρα και στο κέντρο.

Η συμφωνία των δυο πλευρών κάνει λόγο για τριετή συνεργασία με τις αποδοχές του έμπειρου χαφ να φτάνουν τελικά στο 1.4 εκατομμύρια ευρώ.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ