ΣΤ. Κασσελάκης: Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 20% και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση

by admin
0 views

Για τον ΣΥΡΙΖΑ επιτυχία θα είναι «ο ελληνικός λαός να έχει επιτέλους ισχυρή αντιπολίτευση στη χώρα μας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV.

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «είναι στα χέρια του ελληνικού λαού να στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Σας λέω με σιγουριά ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 20% αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού «εάν αυτό το κόμμα, με ό,τι έχει περάσει, και χωρίς το ΠΑΣΟΚ να έχει μπορέσει να σηκώσει ανάστημα εν μέσω των προβλημάτων μας, πάει να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στη στάση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντάς την «αλά καρτ» για την περίπτωση της Ουκρανίας, ενώ μίλησε και για την Κύπρο, σημειώνοντας: «Υπήρχε μία χώρα η οποία είχε την εθνική της κυριαρχία. Αυτή η χώρα λέγεται Ουκρανία και αυτή η εθνική κυριαρχία αυτή τη στιγμή έχει καταπατηθεί. Υπάρχει κάποια άλλη χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε την εθνική της κυριαρχίας και αυτή είναι η Κύπρος. Ό,τι κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο ένα ζήτημα έπρεπε να κάνει και στο άλλο, και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουμε τη μία εισβολή, αγνοώντας την άλλη εισβολή». 

Ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη, είπε ότι στην περίπτωση αυτή κρίνεται η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού. Μάλιστα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να φέρει όλα τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιχείρηση απόκρυψης βασικών αποδείξεων, οι οποίες αποκαλύπτουν τις κυβερνητικές ευθύνες και ειδικότερα του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. 

«Η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή τη μέθοδο, γιατί ο απώτερος σκοπός είναι να διασωθούν οι καρέκλες και τα “τζάκια”. Κάποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την πατρίδα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ