Στρώσανε χρυσάφι για Βίνι οι Σαουδάραβες «όχι» με συνοπτικές διαδικασίες από την Ρεάλ

by admin
2 views

Η Αλ Αχλί έκανε την μεγαλύτερη πρόταση στην ιστορία του αθλητισμού για τον 24χρονο αλλά η Βασίλισσα την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς να ασχοληθεί.

Οι Σαουδάραβες έχουν μπει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητα του ποδοσφαίρου εδώ και δύο καλοκαίρια. Χορός εκατομμυρίων για ποδοσφαιριστές που βλέπουν την εν λόγο λίγκα ως την οικονομική εξασφάλιση της ζωής τους, ωστόσο δεν συμβαίνει αυτό σε όλες τις περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία η Αλ Αχλί έσπασε τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Βινίσιους Τζούνιορ προσφέροντας στη Ρεάλ 400 εκατ. ευρώ και στον παίκτη αποδοχές ύψους 1 δις για πενταετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν συγκινήθηκε κανείς από τους εμπλεκόμενους.

Η “Βασίλισσα” τόνισε στους Σαουδάραβες πως ο παίκτης δεν παραχωρείται και αν θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του θα πρέπει να καταβάλουν την ρήτρα του που κυμαίνεται στο 1 δις., ενώ και ο παίκτης δεν είναι θετικός στη μετακίνηση του παρά τον παχυλό μισθό, καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ