Στο Χορστ της Ολλανδίας η προετοιμασία

by admin
0 views

Οι “ασπρόμαυροι” θα ταξιδέψουν στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα αρχίσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” επιστρέφει στο Χορστ την 1η του Ιούλη και θα παραμείνει εκεί ως τις 15 του μήνα. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι, με τις Ναϊμέγκεν και Γκενκ να είναι δυο πιθανοί υποψήφιοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου.

Πέραν της προετοιμασίας, “φωτιά” έχει πάρει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, πάντα υπό την εποπτεία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κωνσταντίνος Θυμιάνης (Πανσερραϊκός) και Αντώνης Τσιφτσής (Αστέρας Τρίπολης) είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσουν στην Τούμπα.

Εκεί όπου, σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, θα παραμείνει ο Σουαλιό Μεϊτέ. Όπως αναφέρει η “Record”, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ τα έχουν βρει στα 2.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του 30χρονου Γάλλου μέσου που ήταν ακρογωνιαίος λίθος στις επιτυχίες της φετινής σεζόν.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ