Στο «φως» πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες του Μάθιου Πέρι – Τι ζήτησε από τον προσωπικό του βοηθό λίγο πριν πεθάνει

by admin
1 views

Αναβιώνουν οι τραγικές τελευταίες ώρες του Μάθιου Πέρι, μέσα από τι ς λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την ομοσπονδιακή εισαγγελία της Καλιφόρνιας, δέκα μήνες μετά το θάνατό του δημοφιλούς ηθοποιού. Ο εθισμός του στην κεταμίνη τον υποχρέωνε να κάνει 6-8 ενέσεις τη μέρα, ενώ τη μέρα του θανάτου του ο Πέρι είχε ζητήσει από τον βοηθό του να του κάνει μια μεγάλη δόση.

Όταν πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός, τα επίπεδα κεταμίνης στο σώμα του ισοδυναμούσαν με την ποσότητα που χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία σε μία χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες. Ωστόσο, ο περίγυρός του, που τώρα αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη, δεν έκανε τίποτα για να τον αποτρέψει από τον θάνατο.

Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον εθισμό του Μάθιου Πέρι για τον δικό τους πλουτισμό. Γνώριζαν ότι ήταν λάθος, αυτό που έκαναν, γνώριζαν ότι αυτό που έκαναν πιθανό να αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο για τον Μάθιου Πέρι, αλλά παρόλα αυτά, ενήργησαν με αυτό τον τρόπο” δήλωσε ο εισαγγελέας Μάρτιν Εστράντα.

Είναι ενδεικτικό ότι δύο μήνες πριν το θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι ξόδεψε 55.000 δολάρια για 20 φιαλίδια κεταμίνης. Ευθύνες αποδίδονται στον προσωπικό βοηθό του Πέρι, Κένεθ Ιουαμάσα. Ο Ιουαμάσα είπε ότι έκανε ένεση στον ηθοποιό τη μέρα του θανάτου του ηθοποιού στις 8:30 πμ και μετά στις 12:45 μμ. Μόλις 40’ αργότερα, σύμφωνα με το έγγραφο, ο Πέρι είπε στον κατηγορούμενο «Κάνε μου μία δυνατή δόση», αναφερόμενος σε μία ακόμα ένεση κεταμίνης.

Μεταξύ των πέντε συλληφθέντων είναι η Τζασβιν Σανγκα, η αλλιώς, η «βασίλισσα της κεταμίνης», η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με 18 κατηγορίες. Δηλώνει αθώα στις τελευταίες κατηγορίες, που έχουν να κάνουν με το θάνατο του Πέρι, όπως και με άλλες σχετιζόμενες με ναρκωτικά κατηγορίες, σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Απόψε κρατείται χωρίς εγγύηση. Αν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης πολλών δεκαετιών.

Η κεταμίνη ήταν γνωστή ως ναρκωτικό αναψυχής, αλλά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιήθηκε ως εναλλακτική θεραπεία κατά του άγχους και της κατάθλιψης. Ο Πέρι έκανε θεραπεία κεταμίνης, αλλά αφού εθίστηκε, στράφηκε σε ένα παράνομο δίκτυο τροφοδοσίας.

Εκατομμύρια θαυμαστές του Πέρι παγκοσμίως ενημερώνονται με δυσθυμία για τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σιγανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ