Στο στόχαστρο των οπαδών η διοίκηση της Φιορεντίνα

by admin
0 views

Οι δύο συνεχόμενοι χαμένοι τελικοί στο UEFA Conference League από Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό, έθεσαν την διοίκηση της ομάδας από την Φλωρεντία υπό αμφισβήτηση.

«Κάνετε τα μαθηματικά στο τέλος… Και το τέλος έφτασε. Υποσχεθήκαμε υποστήριξη μέχρι και το τέλος της σεζόν, έχοντας την ελπίδα και την επιθυμία να κάνουμε ένα όνειρο να γίνει πραγματικό. Σίγουρα, από την πλευρά μας αυτό ποτέ δεν έλειψε φέτος. Η υποστήριξη της ομάδας από εμάς, δυστυχώς όμως δεν είχε ανταπόδοση, πρώτα από την διοίκηση η οποία τον Ιανουάριο στη μεταγραφική περίοδο δεν έδειξε την επιθυμία και το θάρρος να ενισχύσει την ομάδα και δεν το ξεχάσαμε.

Δεύτερον από την ίδια την ομάδα, και συγκεκριμένα από κάποιους παίκτες που με ανάξια στάση είναι συνεργοί στη χθεσινή αποτυχία, δείχνοντας ότι είναι άνδρες χωρίς…. μπάλες και χωρίς κανέναν σεβασμό για μια πόλη και τους ανθρώπους της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η χθεσινή ήττα είναι το αποτέλεσμα μιας κακής διαχείρισης και έλλειψης προγραμματισμού που κρατάει χρόνια τώρα.

Τώρα όμως η υπομονή τελείωσε. Ήρθε η ώρα για απαντήσεις και αναμένουμε από τη διοίκηση να ξεκαθαρίσει γρήγορα ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας, γιατί η Φλωρεντία δεν πανηγυρίζει για την 8η θέση. Κύριε Κομίσο είστε ο πρώτος που πρέπει να μας δώσεις απαντήσεις, φτάσαμε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Δεν υπάρχει μέση λύση. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε σοβαρά βασιζόμενοι σε σοβαρούς προπονητές για να δώσετε ζωή και ένα σοβαρό αθλητικό πρότζεκτ. Η Φλωρεντία αξίζει περισσότερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ