Στο Παρίσι η Πρεβολαράκη – www.ertsports.gr

by admin
2 views

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, η Μαρία Πρεβολαράκη, ως πρώτη επιλαχούσα με την υψηλότερη βαθμολογία, θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου αθλητισμού.

Αναλυτικά η επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας:

«Μετά τις αποφάσεις της ΔΟΕ σχετικά με τους αθλητές από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, η United World Wrestling έχει αρκετές ποσοστώσεις για να ανακατανείμει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Όπως ορίζεται στο Σύστημα Πρόκρισης: «… η θέση πρόκρισης θα ανακατανεμηθεί στην επόμενη επιλέξιμη Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με την υψηλότερη κατάταξη, η οποία δεν έχει ακόμη προκριθεί, από την διοργάνωση κατά την οποία αποκτήθηκε η θέση πρόκρισης, τηρώντας τη μέγιστη ποσόστωση ανά φύλο και ανά Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έχω λοιπόν τη χαρά να σας ενημερώσω ότι στην Πάλη Γυναικών 53kg, η αθλήτριά σας Πρεβολαράκη Μαρία είναι η επόμενη αθλήτρια με την καλύτερη κατάταξη στο Senior Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023 στο Βελιγράδι (SRB).

Η United World Wrestling σας δίνει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να επιβεβαιώσετε ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ποσόστωση στο Παρίσι».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ