«Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της Ανόρθωσης ο Χρυσόπουλος»

by admin
1 views

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Κύπρο βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Γιάννη Οκκά.

Η Ανόρθωση αναζητά ακόμα μια λύση για το κέντρο της άμυνας και στα υπ’ όψει υπάρχει ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα “balla.com.cy“. Ο 21χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την πρώτη ομάδα και Γιάννης Οκκάς εξετάζει την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Η Ανόρθωση φαίνεται να είναι έτοιμη σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μέσα από το νησί της Αφροδίτης να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον παίκτη για έναν χρόνο χωρίς να είναι ακόμα γνωστό τον αν θα επιδιώξει να προσθέσει και οψιόν αγοράς.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη και στον Ολυμπιακό Β΄, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για ένα 45λέπτο με την φανέλα της ΑΕΚ και έκτοτέ έπαιρνε χρόνο συμμετοχής με την Β’ ομάδα της “Ένωσης”. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” ως το καλοκαίρι του 2028 με τον “Δικέφαλο” να μην είναι ιδιαίτερα αρνητικός σε μια προοπτική δανεισμού του παίκτη.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ