Στο Βαγιέκας για το 3Χ3 η Μπαρτσελόνα, ψάχνουν το… σεφτέ Ανδαλουσιάνοι και “Νησιώτες”

by admin
1 views

Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα να ψάχνει το απόλυτο, αντίπαλος της, Ράγιο Βαγιεκάνο (27/08, 22:30) που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με μεγάλο διπλό στη χώρα των Βάσκων κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Μαγιόρκα υποδέχεται την Σεβίλλη (27/08, 20:00)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Φλικ φαίνεται πως βρίσκει λύση με τα οικονομικά ζητήματα και αναμένεται να μπορέσει να συμπεριλάβει στο ρόστερ της τον Ντάνι Όλμο. Ο Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με τις γνωστές απουσίες των Αραούχο, Γκάβι, Ντε Γιονγκ και Κρίστενσεν. Ο τεχνικός της Ράγιο από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεση του τον ανέτοιμο Χάμες Ροντρίγκες, τον Ντιέγκο Μέντες, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθούν και οι συμμετοχές των Ράτιου και Ραούλ Ντε Τόμας.

Μαγιόρκα – Σεβίλλη

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά αναμένεται να προβεί σε ροτέισον φρεσκαρίσματος, χωρίς να αλλάξει την σταθερά στην επίθεση που ακούει στο όνομα Μουρίκι, ενώ ο προπονητής των Ανδαλουσιάνων δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σούσο, Μοντιέλ και Οκάμπος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη La Liga

Δευτέρα 26 Αυγούστου

Βιγιαρεάλ – Θέλτα 4-3

Τρίτη 27 Αυγούστου

20:00 Μαγιόρκα – Σεβίλλη
22:30 Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Μπέτις – Χετάφε (ΑΝΑΒΟΛΗ)
20:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια
20:00 Βαγιαδολίδ – Λεγκανές
22:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ
22:30 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές

Πέμπτη 29 Αυγούστου

20:00 Χιρόνα – Οσασούνα
22:30 Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ