«Στοπ» της αστυνομίας, στους φίλους του Ολυμπιακού που θα πήγαιναν στον Βόλο

by admin
1 views

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό σε όλους πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των “ερυθρόλευκων” στον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Βόλο (17/08, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στην πρεμιέρα του στη Super League. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως οι φίλοι των πειραιωτών θα έπαιρναν 10.000 εισιτήρια για τη αναμέτρηση του Σαββάτου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων των “ερυθρολεύκων” στην πόλη της Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ