Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για την πρόταση της Γούλβς για κατάργηση του VAR (video)

by admin
0 views

Πολλοί είναι οι παίκτες και οι προπονητές που μίλησαν στη διάρκεια της σεζόν, για το VAR και τους διαιτητές. Πολλοί από αυτούς είναι υπέρ της χρήσης της τεχνολογίας, άλλοι αντιτίθενται. 

Το “Sky Sports” ανέφερε ότι «οι περισσότεροι σύλλογοι δέχονται τα επιχειρήματα της Γουλβς, αλλά πιστεύουν ότι η κατάργηση του VAR θα ήταν αντιπαραγωγική και θα έβλαπτε το κύρος της Premier League».

Λίγο αφότου η ιστοσελίδα “The Athletic” αποκάλυψε την είδηση, ξεκίνησαν δύο αναβληθέντες αγώνες. Το ματς Μπράιτον-Τσέλσι (1-2) σημαδεύτηκε ιδιαίτερα από τις παρεμβάσεις του VAR. Στο τέλος του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής της Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι σήμερα έγινε καθαρό πέναλτι. Το πρόβλημα δεν είναι το VAR, το πρόβλημα είναι το επίπεδο των διαιτητών. Δεν μου άρεσε η απόδοση του διαιτητή σήμερα»

Ο ομόλογός του στην Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ρωτήθηκε επίσης σχετικά: «Δεν είναι δική μου απόφαση. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Για μένα, δεν έχει να κάνει με την είσοδο ή την έξοδο, ναι ή όχι στο VAR, αλλά με τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο το χρησιμοποιούμε».

Πριν από εβδομάδες, ο Αργεντινός προπονητής έλεγε ότι «το VAR έχει βλάψει το αγγλικό ποδόσφαιρο, έχει βλάψει την εικόνα του ποδοσφαίρου», αφού ακυρώθηκε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα

«Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο, αλλά τον οδηγό… Αυτό είναι το πρόβλημα», είπε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον Νοέμβριο.

Την ίδια ώρα, ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ μετά τον παράσημο του «Αξιωματικού Σταυρού του Βασιλικού Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής» στην Ισπανική Πρεσβεία στο Λονδίνο, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μιλήσουμε. Δεν υπάρχει ακόμα πολλή σαφήνεια, οπότε όταν τελειώσει όλο αυτό, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε ξανά για τους κανόνες. Από εκεί και πέρα ​​να δούμε πόσο μας ακούνε, ακόμα δεν το έχω ξεκάθαρο».

Ο προπονητής της Τότεναμ Άγγελος Ποστέκογλου έχει πει: «Δεν μου αρέσει που πάει το παιχνίδι. Στην αρχή της σεζόν το υποστήριξα… τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Η Σουηδία απέρριψε το VAR; Του χρόνου θα μετακομίσω εκεί!».


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ