Στις 11:30 ανακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Αναβάλλεται το υπουργικό

by admin
0 views

Στις 11:30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα αναλάβει ο Κώστας Τσιάρας και το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο Υπουργείο Εργασίας φαίνεται ότι πάει η Νίκη Κεραμέως. Στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Γκιουλέκας ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών ο Θοδωρής Λιβάνιος.

Οι αλλαγές αναμένεται να περιλαμβάνουν αρκετούς υπουργούς, ενώ το βασικό κριτήριο με το οποίο θα πάρει τις αποφάσεις του είναι η αποτελεσματικότητα και η συμπεριφορά. «Όλοι κρίνονται» είναι το μήνυμα που κυριαρχεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Πάντως πρώτο μέλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η βελτίωση της καθημερινότητας.

Κυβερνητικά στελέχη υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι ο ανασχηματισμός είναι πάντα προνόμιο του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν αποφασίζει εν θερμώ, αλλά σταθμίζει όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια σενάρια, θα δημιουργηθεί ένα σχήμα με περισσότερα κοινοβουλευτικά και λιγότερα εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα, το οποίο θα κουμπώνει με τον επόμενο μεταρρυθμιστικό κύκλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ