Στη Νάπολι για τις εκλογές της CEV o πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος

by admin
1 views

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος θα ηγηθεί της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα παραστεί στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της CEV που θα γίνει στις 24 Αυγούστου 2024 στη Νάπολι της Ιταλίας και στο επιβλητικό κάστρο Castel Nuovo.

Για πρώτη φορά σε εκλογές της CEV υπάρχουν 4 υποψήφιοι οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη θέση του Σέρβου Αλεξάντερ Μπόρισιτς ο οποίος μετά από δύο θητείες αποχωρεί. Υποψήφιοι θα είναι ο νυν αντιπρόεδρος της CEV Ρενάτο Αρένα από την Ιταλία ο οποίος έχει την στήριξη του απερχόμενου προέδρου.

Υποψήφιοι είναι ακόμα ο πρώην διευθυντής Αγωνιστικού της CEV Κροάτης Ρόκο Σίκιριτς, ο Πολωνός Βένσελ Βέζεκ και ο Δανός Έρικ Άντλερ.

Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της CEV με τον Ρενάτο Αρένα θα είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος, ενώ υποψήφιοι για μέλη επιτροπών θα είναι οι: Γιώργος Γεωργουλέας για την επιτροπή διαιτησίας (συμμετέχει και στην παρούσα θητεία) η Κορνηλία Αποστολάκη για την Νομική Επιτροπή (συμμετέχει και στην παρούσα θητεία), ο Βασίλης Ράπτης για την Επιτροπή Beach Volley, ο Αστέριος Πατσιαούρας για την Επιτροπή προπονητών και γιατρός Νίκος Σούρας για την Ιατρική Επιτροπή.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ