Στη Νάουσα η προετοιμασία του Πανσερραϊκού

by admin
1 views

Ο Μιχάλης Γρηγορίου σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού αποφάσισαν να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Η ομάδα θα ταξιδέψει την Πέμπτη (11/07) στη Νάουσα και θα παραμείνει στο “Naousa Mountain Resort” για 12 ημέρες, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει και μία φιλική αναμέτρηση.

Ο Πανσερραϊκός έχει ξεκινήσει ήδη ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα την προετοιμασία του στις Σέρρες, ενώ στην τελευταία προπόνηση ο Μάριος Σοφιανός αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και θα παραμείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση των Σερραίων:

“Από σήμερα (Δευτέρα 08/07) οι “κόκκινοι” μπαίνουν στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας και θα βρίσκονται στις Σέρρες έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου. Την Πέμπτη θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, εκεί όπου θα παραμείνουν για 12 ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο “Naousa Mountain Resort”.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του σε ιδανικές συνθήκες, ενώ εκτός απροόπτου θα δοθεί και ένας φιλικός αγώνας πριν την επιστροφή της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας μας περιμένει τις επόμενες ημέρες να ενταχθούν στις προπονήσεις και νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ στην τελευταία προπόνηση είδε τον Μάριο Σοφιανό να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο θα τον κρατήσει περίπου μία εβδομάδα εκτός”.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ