Στη Μάλτα για το τρίτο του ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός

by admin
0 views

Οι “ερυθρόλευκοι” ρίχνονται στη μάχη της τελικής φάσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της υδατοσφαίρισης, διεκδικώντας το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας τους στο LEN Champions League.

Σχεδόν μόνιμος… θαμώνας στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο, ο Ολυμπιακός μπαίνει για άλλη μία χρονιά στη μάχη της τελικής φάσης του Champions League ανδρών, το οποίο επιστρέφει μετά από έντεκα χρόνια σε μορφή Final-4. Η Μάλτα φιλοξενεί το τριήμερο 5-7 Ιουνίου τις τέσσερις ομάδες που ξεχώρισαν από το νέο format της διοργάνωσης και οι οποίες θα παλέψουν για το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Έναν τίτλο που έχει πάρει… σπίτι της εδώ και μία τριετία η ιταλική Προ Ρέκο, την οποία οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να “εκθρονίσουν” στον πρώτο ημιτελικό (5/7, 20:00, ΕΡΤ1). Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν η σερβική Νόβι Μπέογκραντ, που ήταν φιναλίστ τις δύο προηγούμενες σεζόν και η ουγγρική Φερεντσβάρος. Όλες εξαιρετικά ισχυρές, πρωταθλήτριες στις χώρες τους και με… γαλανόλευκο χρώμα. Πέραν του Ολυμπιακού, η ελληνική υδατοσφαίριση εκπροσωπείται και στις άλλες τρεις φιναλίστ της διοργάνωσης, με τον Κώστα Κάκαρη (Προ Ρέκο), τον Στέλιο Αργυρόπουλο (Φερεντσβάρος) και τους Άγγελο Βλαχόπουλο και Δημήτρη Σκουμπάκη (Νόβι Μπέογκραντ).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ