«Στη Βαρκελώνη ο Βιάνα για να τελειώσει την μεταγραφή του Ρόκε στην Σπόρτινγκ»

by admin
1 views

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο τεχνικός διευθυντής των “λιονταριών” βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο νούμερο ένα στόχος για την επίθεση της ομάδας του Ρούμπεν Αμορίμ είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ωστόσο όλες οι προσπάθειες που έχει κάνει η Σπόρτινγκ για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού έχουν πέσει στο κενό, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει σε όλους τους μνηστήρες πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Αυτή η εξέλιξη έχει κάνει τα “λιοντάρια” από την Λισαβώνα να στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα οι Ίβηρες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Βίτορ Ρόκε. Η ομάδα από την Πορτογαλία προσφέρει στους “Μπλαουγκράνα” το ποσό των 20 εκατ. ευρώ +10 εκατ. με την επίτευξη κάποιων μπόνους. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από την Ιβηρική χερσόνησο ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Παραναένσε τον περασμένο Ιανουάριο έβγαλε από τα ταμεία της 40 εκατ. ευρώ, ενώ στο κόλπο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού έχει μπει και η Μπέτις που προσπαθεί να φέρει στην Ανδαλουσία τον νεαρό με δανεισμό.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ