Στα “χέρια” της Ζάλγκιρις οι Λόντον Λάιονς

by admin
2 views

Πιο συγκεκριμένα, οι Λόντον Λάιονς ανήκουν πλέον στην εταιρία «Tesonet», που είναι μέτοχος της Ζαλγκίρις και να μπαίνουν κι επίσημα σε μια νέα εποχή.

Ο Ιάσωνας Τρανός, ο Γενικός Διευθυντής των Λόντον Λάιονς, τόνισε για την συμφωνία: «Έχουμε μια καθυστερημένη έναρξη, αλλά είμαστε περήφανοι που έχουμε χτίσει μια μπασκετική κουλτούρα και μια ανερχόμενη βάση φιλάθλων που σημαίνει ότι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στον οργανισμό. Η υποστήριξη από την Tesonet και τον Όμιλο Ζαλγκίρις έχει μόνο να προσθέσει στην ήδη υπάρχουσα ελκυστικότητα του να παίζεις για το Λονδίνο. Η δέσμευση από τους νέους ιδιοκτήτες σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο, καθώς στοχεύουν να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα και να καλλιεργήσουν ένα νικηφόρο περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της λονδρέζικης ομάδας, Λενζ Μπαλάν, είπε: «Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον σύλλογο. Είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού που θα ωφελήσει την ομάδα, τους παίκτες του, τους οπαδούς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του μπάσκετ. Προσεγγίζουμε τη νέα σεζόν όχι μόνο με οικονομική ασφάλεια αλλά, το πιο σημαντικό, με τη δυνατότητα να λανσάρουμε μια σειρά από νέες πρακτικές που θα ενισχύσουν την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα και όχι μόνο, αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ