Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις της Τζένοα για Κοτάρσκι γράφουν οι Ιταλοί

by admin
2 views

Τα Μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως στη Γένοβα δεν ασχολούνται πλέον με τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και στρέφονται στην περίπτωση του ελεύθερου Νταβίντ Ντε Χέα για την ενίσχυσή τους κάτω από τα γκολπόστ.

Η Τζένοα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την μεταγραφή του 24χρονου γκολκίπερ, ωστόσο ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει εύκολα τον Κροάτη άσο, o οποίος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Πλέον, η υπόθεση δείχνει ότι δεν θα προχωρήσει, καθώς δημοσιεύματα από την Ιταλία υποστηρίζουν πως έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις της ομάδας της Γένοβας, σχετικά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προκύψει ένα νέο όνομα για την μεταγραφική ενίσχυση του συνόλου του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, αφού τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως η Τζένοα έχει στραφεί πλέον στην περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα. O σπουδαίος Ισπανός τερματοφύλακας είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ