Σπάει ρεκόρ εντός και εκτός γηπέδου ο Κριστιάνο Ρονάλντο

by admin
1 views

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας εργάζεται με το πιο επικερδές συμβόλαιο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην Αλ Νασρ της Saudi Pro League. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια σειρά από συμφωνίες χορηγίας, που του επιτρέπουν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πλουσίων του Forbes που καλύπτει τους υψηλότερα αμειβόμενους στον αθλητισμό.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο ένα φαινόμενο στο γήπεδο, καθώς διαθέτει επίσης μια πιστή λεγεώνα οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – συμπεριλαμβανομένου ενός ρεκόρ 636 εκατομμυρίων στο Instagram. Τώρα, γράφει ιστορία μετά την επέκτασή του στο YouTube.

Το κανάλι του “UR Cristiano” κάθε ρεκόρ όταν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο συνδρομητές σε λιγότερο από 90 λεπτά, πριν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε λιγότερο από μία ημέρα. Ο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει πλέον τα 15 εκατομμύρια, γεγονός που του δίνει περαιτέρω δυνατότητες κέρδους.

Ο “CR7” έχει δημοσιεύσει 12 βίντεο μέχρι στιγμής και, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές. Σύμφωνα με το “Thinkific”, οι δημιουργοί του YouTube κερδίζουν από 2 έως 12 δολάρια ανά 1.000 προβολές. Οι διαφημιστές πληρώνουν ένα καθορισμένο ποσοστό στην πλατφόρμα για κάθε 1.000 προβολές, με το YouTube να κρατά το 45% των διαφημιστικών εσόδων, ενώ οι δημιουργοί λαμβάνουν το υπόλοιπο 55%.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εισπράττει ήδη πολλά χρήματα, και θα εισπράττει ακόμη περισσότερα, καθώς θα προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον εντυπωσιακό Mr Beast στο YouTube, ο οποίος έχει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές στα βίντεό του και μπορεί να εισπράττει μέχρι και 5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα μόνο από διαφημιστικά έσοδα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ