Σιλβέν Φρανσίσκο: Από τα χέρια του Σπανούλη στα διαρκή άλματα στην EuroLeague (video)

by admin
1 views

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο έκανε το καλοκαίρι του 2023 το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη για την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο.

Η προσαρμογή του έγινε ταχύτατα και αρμονικά, με τον Γάλλο να αποδεικνύει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Η rookie σεζόν του ήταν εξαιρετική, καθώς σε μόλις 19:17 λεπτά συμμετοχής, προλάβαινε να σκοράρει 10.6 πόντους και να μοιράζει 3.2 ασίστ ανά παιχνίδι. Φυσικά, highlight της χρονιάς για τον ίδιο ήταν το φανταστικό buzzer-beater μέσα στο Βελιγράδα, που χάρισε στην ομάδα του μεγάλο “διπλό” επί της παρτίζαν.

Στη Ζαλγκίρις του Αντρέα Τρινκιέρι, ο ρόλος του αναμένεται να είναι ακόμη πιο σημαντικός, καθώς θα αποτελεί μια από τις πρώτες επιθετικές επιλογές και θα μένει ακόμη περισσότερο στο παρκέ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του από την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague:

Μπορείτε επίσης να δείτε τα video των:  Λορένζο ΜπράουνΚέντρικ ΝανΚίναν ΈβανςΜάικ ΤζέιμςΦακούντο ΚαμπάτσοΝάιτζελ Χέιζ-ΝτέιβιςΤάιλερ ΝτόρσεϊΓουίλ ΚλάιμπερνΣακίλ ΜακίσικΓιαν ΒέσελιΊφε ΛούντμπεργκΜίλος ΤεόντοσιτςΓουέιντ ΜπόλντγουινΤζαμπάρι ΠάρκερΤζος ΝίμποΈντι ΤαβάρεςΜάρκους Χάουαρντ και Κέβιν Πάντερ.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ