Σεφτέ στις νίκες για τη Νάπολι | Απέδρασε από τη Ρώμη η Έμπολι

by admin
1 views

Ρόμα-Έμπολι 1-2

Η Έμπολι υπηρέτησε υποδειγματικά το παιχνίδι της υπομονής με την φλύαρη Ρόμα και δικαιώθηκε για την τακτική του προπονητή της. Ο Εμάνουελ Γκιάσι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, κάτι που σίγουρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ρόμα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες με δράστες τους Μαντσίνι και Ντιμπάλα και δυστυχώς για τους γηπεδούχους επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 60′ ο Λορέντζο Κολόμπο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έγραψε το 0-2 για την ομάδα του και οι Ρωμαίοι, είχαν ν’ ανέβουν ένα “βουνό”. Τελικά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν σε 1-2 με γκολ του Ελντόρ Σομουρόντοφ στο 82′, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο κι έτσι ηττήθηκαν μέσα στο “Ολίμπικο”.

Νάπολι-Μπολόνια 3-0

Στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” η Νάπολι ξεπέρασε γρήγορα την ψυχρολουσία της ήττας στην πρεμιέρα της Serie A από την Βερόνα (3-0), επικρατώντας της Μπολόνια με 3-0. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε μία βαθιά ψυχολογική ανάσα και σίγουρα αυτή τη νίκη, θα βοηθήσει τους παίκτες να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους.

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια ήταν ο πρωταγωνιστής για τους “παρτεινοπέι”, αφού σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Ντι Λορέντζο (45+2′), ενώ στο 75′ σκόραρε για τη Νάπολι και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του. Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου, αφού στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 95′ ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ