Σανιόλ: «Μετά την πρόκριση επί της Ελλάδας όλοι αναρωτιόμασταν: “Συνέβη πραγματικά αυτό;»

by admin
0 views

«Για τις πρώτες δύο ή τρεις εβδομάδες αφότου εξασφαλίσαμε την πρόκριση, όλοι αναρωτιόμασταν: “Συνέβη πραγματικά αυτό; Έχουμε φτάσει πραγματικά σε ένα μεγάλο τουρνουά;”».

Λόγια του Γάλλου ομοσπονδιακού προπονητή της Γεωργίας, Βίλι Σανιόλ, που κατάφερε να αποκλείσει την Ελλάδα και να εξασφαλίσει θέση στην τελική φάση του EURO 2024.

Ο Σανιόλ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της Γεωργίας στο EURO 2024, την επόμενη ημέρα αλλά και στο νέο εγχείρημα για παρουσία στο Μουντιάλ 2026.

«Η Γεωργία δεν είχε προκριθεί ποτέ σε διοργάνωση πριν, και όμως την επόμενη μέρα της νίκης επί της Ελλάδας, οι άνθρωποι μιλούσαν ήδη για την πρόκριση στους 16», είπε ο 47χρονος τεχνικός της Γεωργίας γελώντας. «Αυτή είναι η νοοτροπία εδώ , είναι όλα ή τίποτα. Νομίζω ότι θα ήταν ανόητο για μένα να πω, “Πρέπει να κερδίσουμε αυτό ή εκείνο”. Η βασική ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μια καλή εντύπωση για το ποδόσφαιρο στη Γεωργία και αν μπορέσουμε να αποκτήσουμε λίγη επιπλέον αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε λίγη περισσότερη εμπειρία, τότε ίσως μπορέσουμε να έχουμε μια πιο επιτυχημένη προκριματική εκστρατεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026», πρόσθεσε.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ