Σίντκλεφ: «Ο Άρης είναι καταπληκτική ομάδα με θερμούς υποστηρικτές, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

by admin
1 views

Ο 19χρονος τερματοφύλακας, που θα αποτελέσει μαζί με τον Χουλιάν Κουέστα το δίδυμο των κίπερ της ομάδας του Άκη Μάντζιου, γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 2005 στη Στοκχόλμη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπρομαποϊκάρνα και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2022-2023.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Σίντκλεφ υπερασπίστηκε 41 φορές την εστία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι διεθνής με τις μικρές -ηλικιακά- εθνικές ομάδες της Σουηδίας (U17, U18, U21), ενώ έχει κληθεί και μια φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της σκανδιναβικής χώρας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 19χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στον Άρη. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τη νέα μου ομάδα. Τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και το staff. Ο Άρης είναι μια καταπληκτική ομάδα με πολλούς θερμούς υποστηρικτές. Έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους κάνω όλους περήφανους και να δικαιώσω την επιλογή τους στο πρόσωπό μου».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ