Σίνερ – Μεντβέντεφ: Μια κόντρα με καθαρό φαβορί και ιδιαίτερη ιστορία (video)

by admin
5 views

Γιανίκ Σίνερ και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον σπουδαίο προημιτελικό του Wimbledon.

Ένα rematch του μεγάλου τελικού του Αυστραλιανού Όπεν, στον οποίο ο Σίνερ με μια τεράστια ανατροπή κατάφερε να πανηγυρίσει τον παρθενικό του τίτλο σε ένα τέτοιο τουρνουά.

Από τότε, μεσολάβησε μια συνάντηση στα ημιτελικά του Maiami Open, όπου ο Ιταλός διέλυσε με 2-0 τον Ρώσο (6-1, 6-2) στο δρόμο προς έναν ακόμη τίτλο, στη διάρκεια της εκπληκτικής χροιάς που διανύει.

Το head-to-head των δύο παικτών παρουσιάζει τρομερές ιδιαιτερότητες και οδηγεί σε πολλά συμπεράσματα.

Κι αυτό γιατί ο Μεντβέντεφ ήταν ο παίκτης που από το 2020 έως τον Απρίλιο του 2023, κέρδισε τα πρώτα έξι μεταξύ τους παιχνίδια, αποτελώντας έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους για τον ταχύτατα ανερχόμενο Σίνερ.

Έκτοτε, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην, με τον Ιταλό να μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες επί του Ρώσου και να έχει μειώσει το μεταξύ τους σκορ στο 6-5.

«Έχω χάσει πέντε συνεχόμενες φορές, αλλά αν θυμάμαι καλά οι τέσσερις ήταν οριακές. Δεν αισθάνομαι πως βρίσκομαι μακριά από τον Σίνερ, αλλά μπράβο του για το σερί αυτό. Θα είναι η πρώτη μας αναμέτρηση στο γρασίδι. Θα εμφανίσω σίγουρα κάτι καινούριο. θα δω τι μπορώ να κάνω για να τον εκπλήξω και να τον δυσκολέψω και θα κάνω το καλύτερο για να να νικήσω», δήλωσε ο Μενβέντεφ.

Στο γρασίδι, είναι δεδομένο το πλεονέκτημα και η αγωνιστική ανωτερότητα του Σίνερ, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα είναι πιθανά.//ΑΦ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ