Σάρι: «Δυστυχώς δεν είχα προτάσεις από ιταλικές ομάδες»

by admin
0 views

Ο πολύπειρος τεχνικός, είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία, ενώ αναφέρθηκε και στο διάστημα της αποχής του από τους πάγκους.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι:

«Τις πρώτες εβδομάδες μετά από την αποχώρησή μου από την Λάτσιο ήμουν τελείως αποδιοργανωμένος. Το μυαλό είχε ανάγκη από ένα διάλειμμα ενώ είχα και κάποια οικογενειακά ζητήματα.
Δυστυχώς δεν είχα προτάσεις από ιταλικές ομάδες και αυτό με απογοήτευσε ειλικρινά επειδή υπήρχαν κενές θέσεις για μένα που πιστεύω ότι μου ταίριαζαν.

Δεν με κάλεσαν ούτε για μία συζήτηση. Οι πρόεδροι αποφασίζουν ασφαλώς αλλά άξιζα να ακουστώ έστω και για 15 λεπτά. Σίγουρα υπήρχαν δύο ομάδες που ήταν κατάλληλες για μένα», είπε αρχικά και συνέχισε για τη «σκουάντρα ατζούρα»:
«Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του. Μιλώντας γενικά, ο κόσμος λέει πως η εθνική ομάδα καθορίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου, όμως περνάς πολύ λίγο χρόνο μαζί για να γίνεις πραγματικά δυνατός. Θα παρακολουθώ με αγάπη την εθνική Ιταλίας», ενώ σε ερώτηση για το αν καθόταν στον πάγκο της Ιταλίας απάντησε:
«Για όσο αισθάνομαι την ανάγκη να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο κάθε ημέρα, η απάντησή μου είναι όχι»
.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ