Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας είναι μια ανάσα από τα “αστέρια” | Προβάδισμα για την Γιουνγκ Μπόις

by admin
1 views

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι 3-2

Η Ελβετική ομάδα μπήκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση κόντρα στην Γαλατασαράι, καθώς βρήκε δίχτυα με το “καλησπέρα” με τον Μοντέιρο να νικάει τον Μουσλέρα μόλις στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού. Η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη, με την Γιουνγκ Μπόις να είναι αυτή που αμύνθηκε και την Γαλατάσαράι να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της γηπεδούχου. Έχοντας καταφέρει να παγώσει τον ρυθμό η Γιουνγκ Μπόις έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, ξανά με τον Μοντέιρο για το 2-0 από το ημίχρονο και το ισχυρό προβάδισμα των Ελβετών. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, αλλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν είχαν την τύχη να σκοράρουν. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με τον Μπατσουαγί, που μπήκε στο δεύτερο μέρος για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βέλγος επιθετικός δεν έμεινε μόνο στην μείωση, καθώς έκανε το 2-2 και έβαλε και πάλι την Γαλατασαράι στο παιχνίδι για να κυνηγήσει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς κέρδισαν πέναλτι από τον Μπαταχτζί, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Ούγκρινιτς για το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δυναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ 0-2

Η ομάδα της Αυστρίας ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο σε σχέση με την Δυναμό Κιέβου, καθώς ο Νενέ σκόραρε στο 29ο λεπτό για την ομάδα της Σάλτσμπουργκ. Η συνέχεια της αναμέτρησης για τους Ουκρανούς δεν ήταν ιδανική, καθώς δεν είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, ενώ δεν κατάφεραν πριν το ημίχρονο να βρουν δίχτυα και να ισοφαρίσουν. Στο δεύτερο μέρος οι “ταύροι” βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα, αυτή την φορά από την άσπρη βούλα, με τον Κιέργκαρντ να διπλασιάζει τα τέρματα των αυστριακών. Ο ρυθμός είχε πέσει με τις δυο ομάδες να μην έχουν πολλές φάσεις για να πετύχουν νέο τέρμα, με το σκορ να μένει ως το τέλος στο 2-0.

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας 0-2

Στην αναμέτρηση της Μάλμε με την Σπάρτα Πράγας, οι Σουηδοί δεν είχαν πολλές στιγμές στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, μιας και προσπάθησε να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. Το σύνολο από την Τσεχία δεν είχε μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά από ένα μακρινό σουτ του Μπιρμάντσεβιτς το οποίο κόντραρε πάνω στον Στρίγκερ – Λάρσεν και κατέληξε στα δίχτυα της Μάλμε για το 1-0 της Σπάρτα Πράγας. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές στιγμές, με την Σπάρτα Πράγας να κάνει το 2-0 με τον Ρίνες στο 89ο λεπτό τελειώνοντας κάθε σενάριο ισοφάρισης από την Μάλμε, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στο League Stage του Champions League.

Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση της Μίντιλαντ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν οι Δανοί που πριν την έναρξη του παιχνιδιού δεν έδειχναν να επηρεάζονται. Οι Σλοβάκοι όμως κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν στην έδρα τους, με τον Μπλάκμαν με γκολ στο δεύτερο μέρος (59′), μιας και το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς θεάματος. Στο 79′ η Τσιλουφιά έκανε το 1-1 για την Μίντιλαντ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να φέρει την ισοφάριση της Δανικής ομάδας. Το ισόπαλο σκορ έμεινε ως το τέλος με τις δυο ομάδες να πρέπει να λύσουν τις διαφορές στους στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας σε 6 μέρες από σήμερα.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ