Σάκκαρη: «Θέλω μετάλλια σε μονά, διπλά και μεικτά διπλά»

by admin
1 views

Μετά την άνετη επικράτηση και την εξαιρετική της εμφάνιση απέναντι στην Ντάνκα Κόβινιτς, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε τα εξής στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ξέρουμε πόσο δύσκολοι είναι οι πρώτοι γύροι. Εγώ προσωπικά είχα πάρα πολύ άγχος, διότι είναι λίγο διαφορετικό από τα τουρνουά που έχουμε συνηθίσει. Εκπροσωπούμε γενικότερα τη χώρα μας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα, το διασκέδασα πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφα, μας έκανε το χατίρι και ο καιρός σήμερα. Ήταν ιδανική πρεμιέρα, αλλά συνεχίζουμε. θέλουμε να μείνουμε εδώ όσο πιο πολύ γίνεται.

Υπάρχει ένας στόχος στο πίσω μέρος του μυαλού μου και εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Είναι πολύ δύσκολο το τουρνουά, είναι πολύ απαιτητικό και υπάρχουν πολλές καλές παίκτριες. Θα ακούσω την καρδιά μου και πάμε δυνατά!».

Για τη συνήθειά της να μην παρακολουθεί τα ταμπλό, ανέφερε: «Όταν κοιτάω λίγο πιο πολύ το ταμπλό δεν μου πάει καλά, οπότε το γύρισα λίγο και κοιτάζω ματς με ματς! Έχω μια ιδέα ποιος είναι στη μεριά μου, αλλά δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Θέλω να σκέφτομαι τον επόμενο γύρο, προφανώς έχω και τα διπλά και τα μεικτά και είναι κάτι που διαχωρίζω στο μυαλό μου και κάτι το οποίο θέλει ξεχωριστή συγκέντρωση. Όμως, αισθάνομαι καλά, είμαι πολύ χαρούμενη που ζω αυτή την εμπειρία ξανά. Το εκτιμώ πολύ και το απολαμβάνω και γενικότερα είναι κάτι ξεχωριστό, το οποίο κανένας δεν μπορεί να περιγράψει αν δεν το ζήσει».

Για το στόχο του μεταλλίου σε μονό, διπλό και μεικτό διπλό: «Και στα τρία, προφανώς! Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Όμως, είναι πολύ μακρινό, το τένις έχει πάρα πολλά ματς, δεν μπορώ να μετρήσω καν πόσοι αγώνες υπάρχουν. Εννοείται πως όταν κατεβαίνεις σε αυτή τη διοργάνωση, αυτός είναι ο στόχος, πόσο μάλλον όταν είσαι και Έλληνας. Για μένα είναι μεγάλη τιμή και θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω γι’ αυτό το μετάλλιο».

Για τη μητέρα της, Αγγελική Kανελλοπούλου: «Η μαμά μου αγωνίστηκε στο Λος Άντζελες στους πρώτους Ολυμπιακούς του τένις. Μου είχε πει από τότε που ήμουν μικρή ότι ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση από πλευράς της που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη δεύτερή μου Ολυμπιάδα και κάνω κάτι που έκανε και εκείνη πριν κάποια χρόνια. Γενικότερα η οικογένειά μου είναι πολύ συγκινημένη που είμαι εδώ, εκπροσωπώντας τη χώρα μας και κάνοντας και αυτό που αγαπάω».

Για το αν προτιμά χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο ή Grand Slam: «Δεν απαντάω γιατί είναι ερώτηση-παγίδα! Επειδή είμαι Ελληνίδα και πραγματικά αγαπώ τη χώρα μου, εννοείται ότι θα πω χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την Ελλάδα μόνο».

Τέλος, έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη, πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι ένα μικρό μέρος αυτή της ομάδας, αυτής της υπέροχης ομάδας με τους τεράστιους αθλητές. Να παρακολουθείτε και να στηρίζετε όλους μας, και τους 100 αθλητές που είμαστε εδώ, και ελπίζουμε να γυρίσουμε με όσα περισσότερα μετάλλια γίνεται. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για όλα!».//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ