Ρωσία: Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ εκτιμά ο υφ. Εξωτερικών-“Κλοπή” η διάθεση 50 δισ. δολαρίων από τα δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της χώρα του

by admin
6 views

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, είπε ότι «η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ» και μίλησε για τη σύνοδο κορυφής της G7, την αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών και των δυτικών συμμάχων  τους απέναντι  στη νέα πρόταση για ειρηνική διευθέτηση στην Ουκρανία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν  και εξήγησε γιατί το Κίεβο δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ.

Οι ηγέτες της G7 κατέληξαν σε συμφωνία για τη διάθεση 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία από τα κέρδη από τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας, μέχρι το τέλος του 2024.

«Αυτό είναι ένα σκανδαλώδες θέμα, από κάθε άποψη. Πιο εντυπωσιακός είναι ο κυνισμός με τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι συζητούν μια προφανή περίπτωση κλοπής. Αυτό είναι μια ιδιοκτησία που έκλεψαν και θέλουν να την διαχειριστούν. Η χρήση κλοπιμαίων τιμωρείται με πολύ αυστηρές διατάξεις σε όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νομικό πλαίσιο για την κλοπή τους», κατέληξε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Serghei Riabkov.

Πηγή: Αgerpres.rο

Μετάφραση Μιχαέλα Λαμπρινίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ