Ρούνεϊ και Κιν στηρίζουν τον Τεν Χαγκ

by admin
0 views

Ο νέος συνιδιοκτήτης των “κόκκινων διαβόλων”, Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Έρικ Τεν Χαγκ προσελήφθη το 2022 και οδήγησε το σύλλογο στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας έχει πολλά προβλήματα.

Πάντως δύο μεγάλες δόξες του κλαμπ, οι Ρόι Κιν και Γουέιν Ρούνεϊ, στήριξαν, με δηλώσεις τους στο “Sky Sports”, τον Ολλανδό κόουτς και ζήτησαν από τον Ράτκλιφ να τον κρατήσει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν:

«Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Τεν Χαγκ. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα και πιστεύω πως με τη στήριξη της διοίκησης και ειδικά του Ράτκλιφ έχει τις δυνατότητες να τα επιλύσει», τόνισε ο Κιν, ενώ ο Ρούνεϊ άφησε αιχμές για τους παίκτες της ομάδας. «Πρώτη φορά βλέπω τόσους τραυματισμούς. Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά ο Τεν Χαγκ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει ξανά μια μεγάλη ομάδα και πρέπει το καλοκαίρι ν’ αλλάξει το ρόστερ και να στηριχθεί ο προπονητής από τη διοίκηση» είπε.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ