Ροντινέι: «Τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά» (video)

by admin
1 views

Οι Νέοι των “ερυθρολεύκων” μετά την κατάκτηση της Ευρώπης στοχεύουν να γίνουν και πρωταθλητές κόσμου, αντίπαλος τους η Φλαμένγκο. Στον σύλλογο των πειραιωτών αγωνίζεται ένας παίκτης που έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας από την Βραζιλία ο Ροντινέι.

Φυσικά ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί ενόψει αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε να απολαύσουν οι Νέοι των “ερυθρολεύκων” το θρυλικό Μαρακανά, ενώ όσο για τον νικητή τόνισε πως θέλει να κερδίσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γειά σας παιδιά, Ροντινέι εδώ. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο που θα γίνει το Σάββατο για το Intercontinental U20. H Φλαμένγκο είναι η πρώην ομάδα μου και την αγαπώ πάρα πολύ και τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Εύχομαι σε αυτόν τον αγώνα να νικήσει ο καλύτερος και τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά που είναι ένα ιστορικό στάδιο, στο οποίο έχω αγωνιστεί πολλές φορές. Εύχομαι λοιπόν στα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Σας χαιρετώ θερμά».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ