Ριόχα και Μπράιαν Χιλ ψηλά στη λίστα Μεντιλίμπαρ

by admin
0 views

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-25 θα ξεκινήσουν περίπου στα μέσα Αυγούστου. Επομένως, υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Φαίνεται πως οι Πειραιώτες δεν θα βιαστούν να αποκτήσουν κάποιον παίκτη, αλλά είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε μία κίνηση που θα αφορά τις θέσεις των εξτρέμ.

Για τον λόγο αυτό, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ετοιμάσει μία μεταγραφική λίστα με πιθανούς στόχους για τα άκρα της επίθεσης και πολύ ψηλά σ’ αυτή βρίσκονται δύο Ισπανοί. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεχωρίσει δύο συμπατριώτες του, κοιτάζοντας προσεκτικά τις περιπτώσεις των Λουίς Ριόχα και Μπράιαν Χιλ. Μένει να φανεί αν κάποια από τις δύο υποθέσεις θα προχωρήσει για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο το “αγκάθι” εν προκειμένω είναι πως αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Ο Λουίς Ριόχα προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την Αλαβές, στην οποία αγωνίζεται από το 2019. Κατέγραψε 37 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Διαφορετικά τα δεδομένα για τον Μπράιαν Χιλ, ο οποίος είναι ένα πιο ηχηρό όνομα, ωστόσο ο 23χρονος άσος δεν έχει βρει τον χώρο και τον χρόνο που θέλει στην Τότεναμ. Μόλις 11 παρουσίες είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιό του λήγει το 2026.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ