Ρελάνς του Παναθηναϊκού για Ουναχί: Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Μαρσέιγ

by admin
1 views

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί ρελάνς τις τελευταίες ώρες, θέλοντας να φέρει στην Αθήνα τον Αζεντίν Ουναχί. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει καταλήξει στην περίπτωση του Αφρικανού μέσου για τον άξονα, όπου πιστεύει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση. Για αυτό και τις τελευταίες ώρες εντάθηκαν οι επαφές με τη Μαρσέιγ, αναφορικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, το “footmercato” αναφέρει πως τόσο οι Αθηναίοι, όσο και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν με τους Μασσαλούς για τον δανεισμό. Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ίδιος ο παίκτης θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός νωρίτερα σήμερα διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του.

Βάσει αυτού, οι “πράσινοι” παίζουν… μόνοι τους στη συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον “αιώνιο” αντίπαλό τους. Βέβαια, οι προτάσεις από άλλες ομάδες του εξωτερικού είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να δελεάσουν τον ποδοσφαιριστή. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει και οψιόν αγοράς στην πιθανή συμφωνία για το δανεισμό του 24χρονου διεθνή χαφ.//Α.

Το γαλλικό δημοσίευμα:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ