Ρεκόρ οι εννέα ασίστ του Παπανικολάου

by admin
0 views

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Παπανικολάου ισοφάρισε τη δεύτερη, μεγαλύτερη, φετινή επίδοση μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού αφού εννιά ασίστ είχαν από μία φορά φέτος ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (εκτός με την ΑΕΚ Betsson για την κανονική περίοδο), ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ (εντός με το Λαύριο Megabolt για την κανονική περίοδο) και ο Τόμας Ουόκαπ (εντός με τον Προμηθέα για το Top6). Το ρεκόρ ωστόσο κρατάει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco, ο Μουστάφα Φαλ με τις 11 ασίστ που είχε.

Ο διεθνής φόργουορντ σημείωσε μόλις την 6η επίδοση 9+ ασίστ της σεζόν, που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Πρόκειται παράλληλα για τον καλύτερο, σχετικό, συνδυασμό από παίκτη του Ολυμπιακού αφού ο προηγούμενος ήταν εκείνος που είχε ο Άλεκ Πίτερς στη Ρόδο (7 ασίστ / 0 λάθη).

Ο «Παπ» εξάλλου, έγινε ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που σημείωσε διψήφιο αριθμό «οικονομίας» έχοντας 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, κανένα λάθος και μένοντας χωρίς τάπα. Σε αυτήν τη λίστα βρίσκονται ακόμη ο Μουσταφά Φαλ με το +10 που είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco (11 ασίστ + 1 κλέψιμο + 1 τάπα – 3 λάθη) και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επίσης με +10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson (9 ασίστ + 1 κλέψιμο + 0 κοψίματα – 0 λάθη).

Ακόμη ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπήκε χθες και… τυπικά στην 25άδα των κλεψιμάτων της Stoiximan Basket League, «σπάζοντας» την τριπλή ισοβαθμία στην 25η θέση της λίστας. Κλέβοντας μία φορά την μπάλα, έφτασε τα 285 και έτσι ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου και τον Κώστα Χαραλαμπίδη που είχαν από 284.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ