Ραντάνοβιτς: «Τα παιδιά θα δώσουν την καρδιά τους και θα… παλέψουν σαν λιοντάρια»

by admin
1 views

Το 6ο σερί ευρωπαϊκό… ταξίδι του Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινά φέτος στις 26 Σεπτεμβρίου από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας!

Αντίπαλοι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» η οικοδέσποινα του 4ου προκριματικού ομίλου και πολύ ισχυρή (με πέντε αργυρούς Ολυμπιονίκες Κροάτες στο ρόστερ της) Μλάντοστ, η τουρκική ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης, η ισπανική Σεντ Αντρέου και η Κάταρο Κότορ από το Μαυροβούνιο!

Μια κλήρωση που χαρακτήρισε καλή ο προπονητής των «κυανόλευκων», Πέταρ Ραντάνοβιτς, που, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι παίκτες του «θα δώσουν την καρδιά τους και θα… παλέψουν σαν λιοντάρια» για να εξασφαλίσουν το τριήμερο 26-29 Σεπτεμβρίου την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Euro Cup (τη δίνει η 1η και 2η θέση).

«Κατά τη γνώμη μου έχουμε ένα πολύ καλό όμιλο στο Ζάγκρεμπ. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και θα πρέπει να το αποδείξουμε στην πισίνα. Με εξαίρεση τη Μλάντοστ που είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα και επιπλέον ως οικοδέσποινα θα επιδιώξει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, οι υπόλοιπες ομάδες είναι… βατές. Θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε και τα τρία παιχνίδια με ΕΝΚΑ, Σεντ Αντρέου και Κάταρο, αλλά το θέμα είναι να το αποδείξουμε στην πισίνα και να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα» τόνισε αρχικά ο 46χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός.

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος; «Ναι, πραγματικά είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτήν την χρονική περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάζουμε και την απόδοσή μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας όσο περνούν οι μέρες, όπως και ότι στο Ζάγκρεμπ τα παιδιά θα δώσουν όλη την καρδιά τους και θα… παλέψουν σαν λιοντάρια, που είναι το πιο σημαντικό. Αποσκοπούμε στο καλύτερο»!

Τέλος ο τέσσερις φορές πρωταθλητής και Κυπελλούχος Μαυροβουνίου με τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι και πλέον προπονητής του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στην προετοιμασία (ξεκίνησε 26 Αυγούστου):

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από το πώς κυλά η προετοιμασία. Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ίσως θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, αλλά ξέρουμε ότι για αντικειμενικούς λόγους (σ.σ. κολυμβητήρια τον Αύγουστο) δεν ήταν δυνατό. Αυτή τη στιγμή δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον όμιλο επειδή είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μετά θα έχουμε ακόμη μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα».//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ