«Ρίχνει τις απαιτήσεις για Ζότα Σίλβα η Γκιμαράες»

by admin
1 views

Ο Παναθηναϊκός ξεψαχνίζει την μεταγραφική αγορά για να κλείσει τα κενά του ρόστερ, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν έντονα οι “πράσινοι” για τα φτερά της επίθεσης είναι αυτή του Ζότα Σίλβα. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με την Βιτόρια Γκιμαράες ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μια αίσθηση πως οι Ίβηρες δεν θα έπεφταν κάτω από τον ρήτρα του ποδοσφαιριστή για την παραχώρηση του, ωστόσο ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα “maisfutebol” φαίνεται πως δίνει μια άλλη τροπή στην υπόθεση του 25χρονου.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως η ομάδα του με δεδομένο πως τον Ιανουάριο ο παίκτης θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει είναι έτοιμη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με την τιμή να έχει πέσει πλέον στα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το εν λόγο ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στην Βιτόρια για τον παίκτη και ότι όποιες κινήσεις έχουν γίνει αφορούν μόνο είναι μόνο για να μάθουν τις απαιτήσεις της ομάδας.

Το δημοσίευμα από την Ιβηρική χερσόνησο καταλήγει λέγοντας πως για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες από Αγγλία και Γαλλία, ενώ τονίζει πως ο παίκτης έχει σαν προτεραιότητα του να συνεχίσει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, κάτι που κάνει την υπόθεση απόκτησης του Ζότα Σίλβα για τον Παναθηναϊκό ιδιαίτερα δύσκολη.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ